NORDLYS® Krops- og afspændingsmassage

IMG_3341

NORDLYS® Krops- og afspændingsmassage er en massage for krop og sjæl. Massagen bygger på en gennemprøvet holistisk metode- en grundform – som sikrer, at du får en naturlig
fornemmelse af velvære, vågenhed og psykisk balance.

Massagen løsner op for muskelspændinger og smertetilstande i kroppen. Både dem, der opstår af fysiske overbelastninger, og dem vi drager os ved psykisk stress.

Massagen kan endvidere gøre dig bedre til at lytte til kroppens signaler, og give dig mulighed for at arbejde med den, før den lider skade.

Jeg tilbyder forskellige typer helsemassage, som på hver deres måde sætter fokus på velvære, kropspleje og sundhed.

Klassisk kropsmassage:

En fuld kropsmassage med varierede strøg, individuelt tilpasset din krops behov og spændingstilstand. Evt. inddrages kropsterapeutiske teknikker, hvis der er behov for at skabe balance i kroppens energisystem.

En session: 1 ½ time.

Afspændingsmassage :

En skøn og afslappende massage, som forgår med lange blide strøg i et roligt tempo og vil derfor ikke gøre ondt. Vil være godt til dig, der trænger til ro i kroppen og ønsker at mærke din krop for alt det gode, den indeholder.

En session: 1 ½ time.

Kvik-op-massage:

Sætter dit energiniveau op, når du er træt, smådeprimeret eller bare trænger til et hurtigt løft. Står du for en opgave, eksamen el. lign., og skal du have mobiliseret din energi, er denne dynamiske massage det rigtige.

En session: 60 min.

Tema Massage:

En delmassage, evt. lænd, ryg, skuldre, nakke, arme, ben, hoved, hvad man har brug for .

En session: 60 min.

Ayuveda Massage:

Indisk inspireret massage, med en blanding af lange strøg og stimulering af blodcirkulationen.

Behandlingen er beroligende og udrensende.

En session: 70 min.