Bachs Blomstermedicin

 

Hvad er Bachs Blomstermedicin?bachreg2

De 38 Bachs Blomster Remedier ( BBR) og Nødhjælpsremediet er en enkel og naturlig helbredelsesmetode, som er udviklet af den engelske læge Dr. Edward Bach i 1930´erne, og er siden blevet udbredt i 40 lande, som er nem og blid hjælp, til nemmere at kunne overvinde de negative følelser og “bump på vejen” vi alle oplever fra tid til anden i vores liv og vore børns liv.

De 38 remedier er energi-kvaliteter fra ugiftige og milde planter og træer. Remedierne er tilberedt i kildevand og konserveret på cognac. Man indtager dem enten fra flasken eller i lidt vand. BBR er 100 % naturligt, uden bivirkninger, kan bruges af alle spæd til gammel, dyr og planter.

De virker på sindet, følelser og tanker som bliver mere positive og hjælper os med at komme i balance og komme videre i livet.

Remedierne virker ved at behandle det hele menneske og ikke sygdommen eller dennes symptomer.

Forestil dig, at du skal starte et nyt job  til køreprøve el. holde en tale i morgen, og at du er lidt “op at køre” på grund af dette. Du føler dig stresset, og ved ikke hvad der forventes af dig, En ret almindelig følelse i en disse almindelige situationer.

Alligevel er det ubehageligt og forhindrer dig i at være til stede i nuet og være noget for andre, du måske lever sammen med, eller ligefrem har ansvar for.

Du kan få styr på din stress, genskabe din psykiske balance og gå dagen positivt imøde med hjælp fra de 100 % naturlige Bachs Blomsterremedier. Hvis du har mistanke om sygdom bør du dog altid kontakte lægen!

En Bach-konsulation hos mig:bachs

Jeg hjælper dig til at finde de remedier, du har brug for, ved vi taler om din livssituation og hvilke
udfordringer, du har til at få hjælp til. Remedierne udvælges kun efter de følelser, du har.

Det er dig, der vælger remedierne, fordi det er dig, der er eksperten i dine følelser og som skal tage hånd om dit velbefindende og din udvikling. – i det tempo, som du beslutter dig for. Derefter drøfter vi dosering
og hvordan du evt. ønsker at følge op på konsultationen. Bach-konsultationen er for dig, dit barn, partner,
el. dit kæledyr, som har brug for hjælp til følelsesmæssige problemer som frygt, angst, fobi, depression, tristhed, sorg ,shock, stress, eksamensskræk, lavt selvværd, tankemylder, finde retning i dit liv, tage beslutninger, små el. store omskift i dagligdagen, mareridt, søvnløshed osv.
Når du indtager blomsterremedierne, afbalanceres dine negative følelser, og du genvinder din sindsro og
ser mere positivt på tingene. De gør det nemmere for dig at lære eller blive mere bevidst om, hvorfor du er
havnet i de negative følelser.

 

 

Husk: Jeg har tavshedspligt og fører journal over hvilke remedier, du har fået.