Vigtig information ang. COVID-19

Mit fokus er at skabe tryghed og gode rammer, hvor jeg kan give dig lige præcis det, som du har brug for. Jeg arbejder 100% efter sundhedsstyrelsens anvisninger og sundhedsrådets anvisninger til behandlere.

Som udgangspunkt kan jeg indenfor anvisningerne give en fuld behandling uden værnemidler. Ønsker du, at jeg bærer mundbind gennem hele behandlingen, så siger du blot til. Som sædvanligt skal du have det godt hos mig og føle dig tryg. Når disse rammer og sikkerhed er på plads, er det muligt at give lige så dejlige, trygge, nærværende og hjælpesomme behandlinger, som jeg plejer.

Inden du ankommer, har jeg gjort klart til dig. Alt er vasket/sprittet af. Når du ankommer, starter vi med at spritte hænder (alternativt kan du gå på toilettet og vaske hænder, hvis du ikke tåler håndsprit).

Hvis du har symptomer på luftvejsinfektion, dvs. hvis du hoster, nyser, har feber, muskelsmerter eller ondt i halsen, vil jeg bede dig melde afbud på 25177575.